Kaybetti 5 Kişiye 30₺ Papara

VirusBet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative

VIP Üye
TrBet VirusBet TrBet
BetMaker' ın ödülünde saf dışı kaldık nedense bunda da olur muhtemelen, bol şanslar.

Albay

VIP Üye
TrBet VirusBet TrBet
BetMaker' ın ödülünde saf dışı kaldık nedense bunda da olur muhtemelen, bol şanslar.
O konuya tek bol şanslar dilediğin bir mesaj yazmışsın. Sinerjiye katılmamışsın. Bu forumda kimsenin hakkı yenmez. Sana şimdi ödül versek sinerjiye katılanların hakkı yenmiş olmaz mı? ;)

Creative

VIP Üye
TrBet VirusBet TrBet
O konuya tek bol şanslar dilediğin bir mesaj yazmışsın. Sinerjiye katılmamışsın. Bu forumda kimsenin hakkı yenmez. Sana şimdi ödül versek sinerjiye katılanların hakkı yenmiş olmaz mı? ;)
Hocam etkinliğin bazen başında olup sonunda olamıyorsun bazen başını kaçırıp sonuna denk geliyorsun rahatsızdım ilaç falan alıp uyumuştum her etkinliğin sonunda olunamıyor bazen sağlık olsun bol kazançlarınız olsun ama başında olmayıp sadece sonunda olanlar alınca başlangıçta katılanlara haksızlık olmuyor mu neyse sağlık olsun karmaşık konular bol kazançlarınız olsun.

Albay

VIP Üye
TrBet VirusBet TrBet
Kuponu düzelttim. Sadece Sassuolo maçından yatarsa kupon diğer kupon benim. :) Bu kupon tutarsa sana çekilişsiz +1 ödül verelim. :)

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,008Konular
155,349Mesajlar
15,924Kullanıcılar
BobbyeBateSon üye