Kaybetti Asus1995 - Duman99 Ortak Kupon

VirusBet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asus1995

VIP Üye
TrBet VirusBet TrBet
Bu trojen rahatsiz galiba her maca şike sacma sapan yorumlar bu formu iddayı birakmisti ise girmisti bide konu acmis herkesle helallesmisti niye geldi yine bu ya

Eyvallah kardesim
It urur kervan yürür bak ben 5-6 aydır roll yapmayı bırakmıstım hood lu forumda bı tane anası babası bellı olmayan birisi vardı onun yuzunden
Ya bı kac kısının hıc olmazaa sıgara parası cıksın diye roll yapıyoz adamlar sabote edıyolar yapacak bıseu yok heryerde var bunun gibiler ben kendımde oynuyom sıkıntı yok tansııgım 2-3 kısı var wp deb atıyom onlara

Lazkızı

Karadeniz Fırtınası
VIP Üye
TrBet VirusBet TrBet
Arkadaşlar gelirse 5 kişiye 50 TL konu açılmıştı ama isterseniz burdqn takip edelim isterseniz konuda ben sadece asusun etkinliği burda var diye konu ayrı açtım

Ekli dosyalar

• IMG_20210318_210508.jpg
    IMG_20210318_210508.jpg
    277 KB · Görüntüleme: 4

TROJEN2021

Yasaklı Kullanıcı
TrBet VirusBet TrBet
It urur kervan yürür bak ben 5-6 aydır roll yapmayı bırakmıstım hood lu forumda bı tane anası babası bellı olmayan birisi vardı onun yuzunden
Ya bı kac kısının hıc olmazaa sıgara parası cıksın diye roll yapıyoz adamlar sabote edıyolar yapacak bıseu yok heryerde var bunun gibiler ben kendımde oynuyom sıkıntı yok tansııgım 2-3 kısı var wp deb atıyom onlara
Senı valla herkes bılıyor :D butun forumlarda çakallık yapıyorsun etkınlıge son dakıka gelıp katılıyorsun :D

TROJEN2021

Yasaklı Kullanıcı
TrBet VirusBet TrBet
Senı valla herkes bılıyor :D butun forumlarda çakallık yapıyorsun etkınlıge son dakıka gelıp katılıyorsun :D

asus1995

VIP Üye
TrBet VirusBet TrBet
Son dakıka bı kere geldım konuda 10 mesaj sartı vardı sen onu dıyon ayrıca takıldıgın forumlardako nıckını spylede bılelım her forumda baska baska nıckle gırer benım heryerde nıckım aynı

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,008Konular
155,351Mesajlar
15,924Kullanıcılar
BobbyeBateSon üye